Categories
Blogi

Lainaa netistä heti tilille

lainaa netistä heti tililleLainan hakemista netistä on tänä päivänä valtavaa suosiota saavuttanut ilmiö. Itse asiassa voimme varmuudella sanoa, että lainan hakeminen ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin vaivatonta!

Lainan hakeminen netistä

Tänä päivänä lainan hakeminen on helpompaa kuin koskaan. Lukuisat markkinoiden rahoituslaitokset ja pankit mukaan lukien tarjoavat asiakkailleen näppärän mahdollisuuden hakea lainaa suoraan netistä ilman, että meidän pitäisi enää varata aikoja konttoriin ja rampata lainaneuvojan pakeilla päivästä toiseen. Parhaimmassa tapauksessa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat voi saada tilille jo saman vuorokauden sisällä. Netistä haettavat vakuudettomat lainat ovatkin varteenotettava vaihtoehto äkilliseen ja väliaikaiseen rahantarpeeseen.

Vakuudettomien lainojen edellytykset yleensä vaihtelevat rahoituslaitoksittain, mutta yleisesti ottaen lainahakemuksen lähettämiseen vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Lisäksi monet rahoituslaitokset vaativat säännöllisiä minimikuukausituloja (1200–1500 euroa bruttona) sekä tietysti pysyvän osoitteen Suomessa ja sekä tunnistautumista varten tarvittavat henkilökohtaiset pankkitunnukset.

Lainaa netistä heti tilille: näin se toimii

Vakuudetonta kulutusluottoa tai pikalainaa on tänä päivänä todella helppoa hakea suoraan netistä. Näin haet lainaa netistä heti tilille
Sinun tarvitsee vain suorittaa seuraavat toimenpiteet:

1. Tunnistaudu palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi.
2. Täytä lainahakemus ja lähetä se eteenpäin. Hakemuksen täyttämiseen menee verkossa tänä päivänä vain muutama minuutti. Varmista kuitenkin, että täytät kaikki rahoituslaitokset asettamat ehdot, sillä ehdot täyttämättömät hakemukset hylätään automaattisesti.
3. Vastaanota lainatarjoukset ja tutustu niiden ehtoihin huolellisesti. Tässä vaiheessa lainatarjoukset kannattaa ehdottomasti myös kilpailuttaa. Ota vertailussa huomioon lainan koron lisäksi muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitokulut sekä lainan takaisinmaksuaika, sillä lyhyemmällä takaisinmaksuajalla voit säästää paljon sekä koroissa että muissa kuluissa.
3. Luottopäätös on mahdollista saada jopa vartissa ja rahat voivat kilahtaa pankkitilillesi jopa saman päivän aikana.

Luottosopimus on voimassa tietyn aikaa, mutta mikäli sen ehdot eivät sinua miellytä, sinun ei tarvitse hyväksyä sitä. Lisäksi mielessä kannattaa pitää, että lainahakemukset käsitellään vain palvelun aukioloaikoina. Hakemuksen itsessään voi kuitenkin jättää aukioloaikojen ulkopuolella, mutta esimerkiksi sunnuntai-iltana jätetyt hakemukset käsitellään todennäköisesti vasta maanantaiaamuna tai seuraavana pankkipäivänä. Tässä mielessä vakuudettomia lainoja myöntävät rahoituslaitokset kuitenkin pyrkivät myöntämään lainansa mahdollisimman pian ja laina maksetaan aina suoraan ilmoittamallesi pankkitilille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *